Nieuwste workshops

Workshop voor coaches en therapeuten:  

De stem spreekt – of zingt, kraakt, zwijgt. Werken met de stem verrijkt de coachpraktijk. Aansluitend op de publicatie van dit artikel in het tijdschrift voor coaching creëren wij ( Frank van der Mijn, Heleen Grooten en Alet Wildmann) op dit moment een training. De training is verdiepend en ervaringsgericht. We gaan in op hoe lichaamstaal, stem en spreekgedrag ons (autonome zenuwstelsel) beïnvloed, en hoe we daar als coach mee kunnen werken. Wanneer je geïnteresseerd bent stuur dan een mail naar: info@stemtraining.nl We houden we je dan op de hoogte van de data en inhoud van de training.

leer de kunst van bevrijdend klagen

Wegens succes, opnieuw aangeboden op 17 november, locatie volgt nog.

Credits:

Ik vond het een fijne workshop. Het voelt nu nog steeds bevrijdend om soms hardop te kunnen jammeren of een zelfverzonnen klaaglied te zingen. Daardoor kom ik meer in mijn kracht en kan ik ook voelen waar mijn verlangens liggen. Helga de Bruin

“De workshop Klaagzang van Alet en Toky is een bijzondere combinatie van plezierige lichtheid en inzichtgevende diepgang. Omdat beide dames ieder hun eigen specialiteiten hebben, komen hart – lichaam – geest alledrie gelijkelijk, binnen daar mooi op afgestemde oefeningen, aan bod. 

Wat ik vooral van deze workshop heb geleerd is dat écht klagen iets heel anders is als zeuren en dat werkelijk klagen toegang kan geven tot een dieper verlangen bij mezelf. 

Een fijne groep nieuwsgierige deelnemers en prachtige ondersteunende muziek maakten dat deze inspirerende dag voor mij is omgevlogen en ik gelaafd huiswaarts keerde. Ella Veldman